Uiteindelijk wil je natuurlijk allemaal tevreden relaties, ook ik. En gelukkig lukt me dat prima. Ik heb een paar referenties voor jou als toekomstige klant geselecteerd.

Als auteur bij een grote uitgever, maak ik regelmatig gebruik van Emma’s kwaliteiten als proeflezer, waarbij zij zowel inhoudelijk als taalkundig een kritische blik op mijn werk werpt. Daarbij blijven de sfeer van het verhaal en mijn schrijfstijl intact en treden grote verbeteringen op. Ook is Emma’s inbreng als sparringpartner m.b.t. de plot en synopsis van grote waarde voor mij. Zij neemt de tijd en denkt inhoudelijk actief mee. Kortom, ook voor een volgend boek ga ik haar zeker weer inschakelen!

Tisa Pescar, auteur bij Uitgeverij Luitingh-Sijthoff

 

Toen ik een nieuwe website voor mijn Afrikaanse muziekweekend in het Nederlands en Engels nodig had, heb ik Emma hiervoor ingehuurd. Niet alleen schreef ze mijn kladjes om naar begrijpelijke en aantrekkelijke teksten, ze vertaalde ze ook nog eens perfect. Vervolgens ontwierp en maakte ze een website die de sfeer van Tuka Tuka volmaakt vastlegde. En snel! Ik krijg regelmatig complimenten van mijn bezoekers.

P.D. Verbaan, Tuka Tuka

 

 

Emma heeft twee artikelen geschreven voor mijn website. De eerste was een persoonlijk verhaal en daar kwam al snel een tweede artikel uit voort. Heerlijk om een gastblogger te hebben die een artikel schrijft dat ik zonder redigeren zo op mijn site kan plaatsen! Wat een verademing. Wat mij betreft volgen er meer.

Marjolein Dubbers, Energieke Vrouwenacademie

Bewaren

Bewaren