tekst en content schrijven

Een aansprekende website, een pakkend magazine, het valt en staat allemaal met goede tekst. Elk soort medium stelt weer andere eisen. Zo ziet een artikel voor een lifestyle magazine er heel anders uit dan bijvoorbeeld content voor een website die vooral vindbaar moet zijn. Een professionele tekst vraagt om een professionele schrijver. Wanneer je Studio Storris inhuurt voor het schrijven van jouw teksten, kun jij er zeker van zijn dat je het beste uit je tekst haalt.

Schrijven is meer dan grammatica en spelling

Schrijven is een vak, zeker voor een publiek. In onze jachtige wereld heeft een tekst letterlijk slechts secondes om de aandacht te grijpen. Stomweg de grammatica en spelling goed hebben is niet genoeg om je mogelijke lezer te vangen. Dat vergt talent voor het ongebruikelijke, gecombineerd met een feilloos taalgevoel.

Deze kwaliteiten verenig ik. Ik ben een op universitair niveau afgestudeerd taal- en letterkundige en schrijf teksten in opdracht, zowel in het Nederlands als in het Engels. Ik weef met vaste en kundige hand woorden tot teksten en boeken.

Een weelde aan onderwerpen

Ik schrijf artikelen en blogs in opdracht. Het onderwerp maakt op zich niet veel uit. Tot nu toe waren het vooral blogs en artikelen in de categorieën biologie, gezondheid en geneeskunde, voeding, kunst, media, onderwijs, algemeen zakelijk, algemeen en fictie (niet noodzakelijkerwijs in volgorde van belangrijkheid). Aarzel vooral niet contact op te nemen voor teksten met andere onderwerpen. Ik verdiep me graag in iets nieuws.

Ghostwriter en commercieel schrijver

Zit er een verhaal in jou? Ik kan je helpen het verhaal te schrijven door je door het proces heen te coachen. Voel je je niet geroepen of in staat om zelf het boek te schrijven? Ik werk ook als ghostwriter. Daarnaast heb ik bergen ervaring met het schrijven van wervende, commerciële teksten. Ik heb al vele websites met zeer uiteenlopende doelen en doelgroepen van content mogen voorzien.

Teksten en content in zowel Engels als Nederlands in één klap

Ik heb het reeds eerder genoemd: ik ben een afgestudeerd taal- en letterkundige. Onderdeel van mijn studie was vertalen en tolken, zowel van het Engels naar het Nederlands als andersom. Vertalen gaat mij heel makkelijk af. Ik werk snel en efficiënt, zonder de toon en stijl van de originele tekst te verliezen. Ben je dus op zoek naar iemand die jouw website of andere content meteen tweetalig kan afleveren? Je bent aan het juiste adres. Ga je helemaal voor het gemak van een one stop shop? Ik kan je ook helpen met je huisstijl en je webdesign.

Leuk om te weten: ik schrijf ook boeken en korte verhalen. Meer informatie vind je op deze website.

 

Toen ik een nieuwe website voor mijn Afrikaanse muziekweekend in het Nederlands en Engels nodig had, heb ik Emma hiervoor ingehuurd. Niet alleen schreef ze mijn kladjes om naar begrijpelijke en aantrekkelijke teksten, ze vertaalde ze ook nog eens perfect. Vervolgens ontwierp en maakte ze een website die de sfeer van Tuka Tuka volmaakt vastlegde. En snel! Ik krijg regelmatig complimenten van mijn bezoekers.

P.D. Verbaan, Tuka-Tuka

Emma heeft twee artikelen geschreven voor mijn website. De eerste was een persoonlijk verhaal en daar kwam al snel een tweede artikel uit voort. Heerlijk om een gastblogger te hebben die een artikel schrijft dat ik zonder redigeren zo op mijn site kan plaatsen! Wat een verademing. Wat mij betreft volgen er meer.

Marjolein Dubbers, Energieke Vrouwen Academie

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren