Niets is zo lekker als met een tijdschrift op de bank wegkruipen en zoveel interesses als er zijn, zoveel tijdschriften zijn er. Terwijl je binnen onafzienbare tijd in de wereld van het tijdschrift zit, heeft het maken van zo’n magazine heel wat meer voeten in aarde. Het schrijven, redigeren en opmaken is een ingewikkeld proces. Neem nou bijvoorbeeld het tijdschrift waar ik onlangs aan meewerkte, Equiday Magazine. Voor dit tijdschrift over Natural Horsemanship werd een veelvoud aan experts gevraagd om een bijdrage te leveren. Al deze artikelen moesten vervolgens worden geschreven. Er werden meerdere redactierondes op losgelaten en vervolgens werden al de meermaals herschreven artikelen en het bijbehorende beeldmateriaal op een aantrekkelijke wijze opgemaakt. En dit alles moest al gebeuren voordat het zelfs maar naar de drukker kon.

De juiste persoon op de juiste plaats

De kunst van een goed magazine neerzetten is vooral de juiste persoon op de juiste plaats zetten. Fantastische paardentrainers zijn niet noodzakelijkerwijs goede schrijvers. Dat hoeft ook niet, want er zijn altijd mensen te vinden die in staat zijn je boodschap voor jou over te brengen. Het spreekt voor zich dat dat een beter idee is dan jouw waardevolle les verloren laten gaan. Kleine moeite, enorm groot plezier. Ik ben zo iemand die dit werk voor je uit handen kan nemen.

Storris schrijft en redigeert voor tijdschriften en magazine en meer!

Voor dit specifieke tijdschrift heb ik zowel schrijf- als redactiewerk gedaan. De opdracht was koren op mijn molen. Ik ben opgegroeid met paarden en ken de terminologie goed. En dit is niet het enige kennisgebied waar ik me in thuis voel. Ik ben gezegend met een brede algemene ontwikkeling en daarnaast heb ik me op velerlei gebieden verder bekwaamd. Gezondheid, voeding, geneeskunde, geschiedenis, literatuur, cultuur, spiritualiteit, natuur in al haar facetten en nog veel meer onderwerpen, je kunt me er zo voor inzetten. Mijn enthousiasme zal van de pagina’s afspatten. Klik hier voor een uitgebreidere indruk van mijn werk voor Equiday Magazine 2017.

Overigens doe ik ook opmaakwerk. In dit geval was het geen onderdeel van mijn opdracht, maar ik maak bijvoorbeeld regelmatig boeken, booklets, folders en brochures op. Fijn voor als je graag je gehele drukwerk uitbesteed. Ga je helemaal voor het gemak van een one stop shop? Ik kan je ook helpen met je huisstijl en webdesign.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren