Elke serieuze auteur heeft redactie nodig. Omdat ik zelf een gepubliceerd schrijver ben, weet ik als geen ander hoe belangrijk het redigeren en proeflezen is. Dit geldt voor zowel kort verhaal als roman, voor artikel en boek. Na zo lang met een tekst bezig geweest te zijn, zie je dingen over het hoofd. Of het nu taalkundig of inhoudelijk is, geen schrijver schrijft foutloos. Redigeren en proeflezen door Storris helpt jou verder.

Jouw werk naar een hoger niveau

Ik ben een ervaren redacteur en proeflezer. Of het nu een ontbrekende komma of een gat in de plot is, ik haal het eruit voor je. Ik ga nog een stapje verder en zal, waar ik hier mogelijkheid toe zie, jouw schrijfwerk naar een nog hoger niveau tillen. Met oog voor jouw stijl en genre help ik jou jouw artikel, essay, verhaal of boek het beste werk te maken dat het kan worden.

Frisse blik met oog voor jou

Wanneer je mij benadert, gaan we er vanuit dat je op zoek bent naar iemand die een frisse blik op jouw werk kan werpen en het bekijkt op een manier waar je zelf nog niet aan had gedacht, maar waarin je wel duidelijk jouw project herkent. Ik hou van ongebaande paden en ben niet bang ze te betreden. Graag zelfs.

Zowel voor uitgevers als individuele schrijvers

Ik werk voor zowel uitgevers als individuele schrijvers. Vooraf bespreken we wat je van mij verwacht en met welk oog ik naar jouw werk ga kijken. Dat kan dus taalkundig, inhoudelijk, stijlkundig enzovoort zijn. Wat jij nodig hebt, verzorg ik.

Spreekt dit je aan? Ik ben er klaar voor!

Als auteur bij een grote uitgever, maak ik regelmatig gebruik van Emma’s kwaliteiten als proeflezer, waarbij zij zowel inhoudelijk als taalkundig een kritische blik op mijn werk werpt. Daarbij blijven de sfeer van het verhaal en mijn schrijfstijl intact en treden grote verbeteringen op. Ook is Emma’s inbreng als sparringpartner m.b.t. de plot en synopsis van grote waarde voor mij. Zij neemt de tijd en denkt inhoudelijk actief mee. Kortom, ook voor een volgend boek ga ik haar zeker weer inschakelen!

Tisa Pescar, auteur bij Uitgeverij Luitingh-Sijthoff

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren