Storris doet een heleboel met tekst en creativiteit

Wat Studio Storris doet ? Nou, eigenlijk een heleboel. Ik bied taaldiensten en creatieve diensten aan voor bedrijven en personen die zich bezighouden met fictie, groene innovatie, milieu, natuur, de kunsten, gezondheid, voeding en spiritualiteit (of een combinatie hiervan). Omdat verandering van spijs doet eten, probeer ik veel variatie aan te brengen in het werk dat ik aanneem. Ik hou me een groot deel van mijn tijd bezig met alles wat met taal te maken heeft, zoals

Ik ben tweetalig en beheers zowel het Nederlands als het Engels op moedertaal niveau. Als je een website in deze twee talen wilt, kun je dus bij mij voor beiden terecht.

Het eerste gesprek is vrijblijvend, dus wat let je?

Meer weten? Ik ga graag met je om de tafel om te kijken wat ik voor je kan betekenen. Het eerste gesprek is vrijblijvend, dus waar wacht je nog op?

Om je een beetje een idee te geven wat mijn diensten inhouden, heb ik voor een aantal van de werkzaamheden die ik aanneem een aparte pagina gemaakt. Je kan er komen door middel van het slide out menu of via de links hierboven. Dit wil niet zeggen dat ik me hiertoe beperk. Heb je een project dat mij op een creatieve manier los kan laten gaan en waarvan je denkt dat het bij me past? Neem vooral contact met me op! Ik ben altijd in voor een uitdaging en wat nieuws…

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren