Promotie en informatieve flyer voor het Tuka Tuka weekend

Ik doe al jaren de promotie voor het Tuka Tuka Weekend, een jaarlijks terugkerend evenement met Afrikaanse muziek- en dansworkshops. Voor Tuka maakte ik al eerder van alles: huisstijl, alle content en de tweetalige website zelf. Wat ik ook doe is elk jaar een flyer maken. De opdracht bij deze flyer was als volgt:

“Tuka Tuka voelt als een familiefeestje, waarbij de familie uit velerlei culturen bestaat. Het is vrolijk, kleurrijk en het swingt. Ik wil graag een flyer die je meteen ziet op de tafels en prikborden van alle passende evenementen en lokaties en die bij deze steekwoorden past. Hij moet makkelijk per post te versturen zijn en ik moet niet hoeven nadenken welke taal het publiek spreekt op het evenement waar de flyer komt te liggen.”

Het resultaat is een bont gekleurde A5, tweezijdig bedrukt met aan elke kant een andere taal. Alle nodige informatie staat er bondig in wervende taal. Het papier is dik genoeg om mooi en stevig te blijven, maar dun genoeg om verzenden niet te duur te laten worden, waarbij de envelop makkelijk door de brievenbus past. Door jaarlijks de kleuren te variëren (en natuurlijk de tekst aan te passen) is deze flyer recyclebaar, waardoor de kosten laag blijven

Ook zo’n mooie flyer of een uitgebreidere folder? Neem eens contact op voor de mogelijkheden.